Roland Wessel

Geregistreerd trainer-coach Mindboxing®

Professionaliteit: Docent / trainer-coach
Plaats: Amsterdam
Praktijk: HvA en Advantage Training & Advies

Roland Wessel (1964) is sinds 1993 als trainer, coach en adviseur actief. Als docent is hij sinds 2006 verbonden aan de HvA. Daarvoor was hij werkzaam in diverse functies op het gebied van management, commercie en opleidingen.

TRAINER-COACH ROLAND

Na zijn middelbare opleiding tot gymnastiekdocent volgde hij een post HBO opleiding tot communicatie trainer. Zijn ervaring als trainer leerde hij grotendeels in de praktijk. De laatste jaren is hij vooral betrokken bij vraagstukken op het gebied van verzuim voor (middel)grote (overheids-) organisaties, waarbij het ‘eigen-regie’ model uitgangspunt is.

“Een leven lang leren” 

GROEI EN PERFECTIE

Deelnemers ervaren hem als enthousiast, vriendelijk, dynamisch, oprecht en integer. Over zijn werk zegt hij: “Ik wil graag mensen uitdagen grenzen te verleggen en hun kwaliteiten boven tafel halen.” In zijn werk streeft hij naar perfectie. “Per deelnemer kijk ik naar het potentieel dat iemand bezit. Hoe kan hij groeien tot wat hij al in zich heeft.”

Zijn motto is: een leven lang leren. “De enige zekerheid die je hebt is verandering. Iedereen kan en moet zich continu blijven ontwikkelen.”

AAN DE SLAG?

Neem direct contact op via de website of stel je vraag via info@mindboxing.nl. Laat ons weten van welke trainer-coach Mindboxing® jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Roland Wessel Mindboxing trainer coach docent HvA
Trainer Coach Mindboxing opleiding