Lifestyle coaches

Veel mensen hebben het gevoel dat ze de regie over hun leven kwijt raken en willen bewust gezonder leven. Een lifestyle of leefstijl coach helpt anderen om belangrijke levensgebieden – zoals relaties, werk, familie en persoonlijkheid – beter op elkaar af te stemmen. Hierbij draait het vooral om ongezonde gedragingen en gewoonten te veranderen.

Veelgehoorde vragen die onze lifestyle coaches in de praktijk tegenkomen zijn:

  • “Wat moet ik doen om gelukkiger te worden?”
  • “Ik raak de regie kwijt in mijn leven”
  • “Ik ben op zoek naar meer zingeving”
  • “Hoe kom ik mentaal tot rust?”
  • “Ik wil beter leren omgaan met mijn eigen en andermans gevoelens”

Het probleem voor veel lifestyle coaches
Waar start je als lifestyle coach wanneer je een ander helpt om zijn of haar levenskwaliteit te verbeteren? De complexiteit is groot, hetgeen vaak leidt tot een reeks losse adviezen en afzonderlijke bijeenkomsten op gebied van voeding, beweging, stress management en ontspanning. Een goede lifestyle coach kiest daarentegen voor een integrale aanpak en blijft zichzelf middels opleidingen continu bijscholen.

 

Mindboxing en de Drie Batterijen methode
Lifestyle coaches die zijn opgeleid in Mindboxing® maken gebruik van de beproefde Drie Batterijen® methode. Klanten worden bewust gemaakt van hun Denkkracht, Gevoelskracht en Lichaamskracht. Dit noemen we de drie batterijen, die een drie-eenheid vormen. Hiermee leer je zelf of anderen écht en duurzaam helpen.

Na 100 dagen weten de klant en lifestyle coach precies waardoor batterijen leeglopen. En vooral ook hoe je ze kunt opladen. Een positief, gezond en betekenisvol leven doe je namelijk met drie volle batterijen in balans. Meer weten over je eigen energiepeil of wil je anderen ondersteunen met de praktische tools zoals de Drie Batterijen® App en het Drie Batterijen® Oplaadspel?

Ben jij op zoek naar een lifestyle coach bij jou in de buurt? Kies dan voor een professional die gecertificeerd is om te werken met de Drie Batterijen® methode: Trainer Coaches.

Ben jij een lifestyle coach die zichzelf wil bijscholen en de eigen werkwijze wil versterken met Drie Batterijen® methode? Meld je dan aan voor de driedaagse opleiding Mindboxing®: Opleiding. Je behoudt je eigen identiteit en vergroot het vertrouwen dat je goed bezig bent.