Team Mindboxing

Prijzen op aanvraag

Alleen ga je sneller, samen bereik je meer
Lukt het jouw team prestaties neer te zetten die voor een groep individuen onhaalbaar zouden zijn? TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. Lang niet elke groep individuen bereikt automatisch de fase van optimale samenwerking en presteren. Wij helpen teams aan de juiste mindset en het gereedschap om samen blijvend te presteren.

Mindboxing is een totaalaanpak
Wij zijn expert op gebied van prestatiepsychologie, teambuilding, mentale gezondheid en duurzaam presteren. Met Mindboxing brengen we teamprocessen in kaart, verbetert de samenwerking en vergroot de mentale veerkracht. In het bijzonder bij teams die moeten presteren onder druk.

Programma´s op maat voor jouw team
Geen praatsessies of vage verhalen, maar concrete taal & tools met de beproefde Drie Batterijen® methode als basis. Bijvoorbeeld het Drie Batterijen® Oplaadspel en 100 dagen App-ondersteuning. Van kleine dorpsclub tot gesponsorde commerciële ploeg, wij zetten jouw team praktisch aan het werk met oplaadtips. Enkele sportieve voorbeelden uit de afgelopen 10 jaar:

  • Eenmalige workshops Mindboxing voor clubs, topsportouders en/of trainer coaches. Met talloze thema´s: ´Presteren´, ´Plezier´, ´Basic mental skills´, ´Boost your batteries´, ´Flow´, ´Team spirit´, etc.
  • 100 dagen traject met Drie Batterijen® app voor coaches en sporters op weg naar het kampioenshap
  • Ontwikkeling jaarplan talentontwikkeling als adviseur in multidisciplinaire staf
  • Meerdaagse bijscholing train-de-trainers
  • Begeleiding bij visie-ontwikkeling en koers bepalen op gebied van een (mentaal) gezond topsportklimaat

Het kan allemaal met de drie-eenheid van gezondheid en presteren, de drie batterijen Denkkracht, Gevoelskracht en Lichaamskracht.

Meer informatie
Vragen over mogelijkheden en kosten? Neem vrijblijvend contact met drs. Jan Sleijfer. Jan is expert op gebied van presteren onder druk, oprichter van NLsportpsycholoog, auteur van het boek Mindboxing® en bedenker van de Drie Batterijen® methode. Samen brengen jullie een team in topvorm. Je kunt hem een mail sturen via info@mindboxing.nl of persoonlijk bellen op 06 11 13 53 42. Hij beantwoordt graag jouw vragen over optimale teambegeleiding.