Remy van Gestel

Geregistreerd trainer-coach Mindboxing®

Professionaliteit: psycholoog-trainer, surf coach
Plaats: Haarlem, Zandvoort
Praktijk: Surf to Lead

“Riding the waves of change, true leaders find balance and direction amidst the chaos.”

KRACHT VAN SURF PSYCHOLOGIE

Surf to Lead combineert mijn passies: leren & ontwikkelen en golfsurfen. De zee, waar 100% controle onmogelijk is, is een krachtige spiegel voor gedrag. Ik gebruik deze omgeving voor doorbraakmomenten en blijvende verandering. Door inspanning en ontspanning, het verkennen van grenzen en doorzettingsvermogen ontstaat echte groei die direct toepasbaar is in de praktijk.

EMPOWERING HIGH PERFORMANCE PROFESSIONALS EN ATLETEN

Met maatwerk trajecten voor teamontwikkeling en individuele coaching, zowel een-op-een als in groepsverband, biedt Surf to Lead exponentiële groei in mentale veerkracht, werkplezier en professionele ontwikkeling voor High Performance Professionals (van Young Professionals tot CEO’s) en atleten. Vooral bij hoge werkdruk of prestatiedruk is het essentieel om zelfzorg en persoonlijk leiderschap bovenaan de prioriteitenlijst te plaatsen. De programma’s zijn gericht op snelheid, verhogen van energie en het vinden van de kern.

RESULAAT GERICHTE LEERTRAJECTEN

Als je klaar bent om jezelf écht uit te dagen en nieuwe mogelijkheden voor groei en succes te ontdekken, zit je hier op de juiste plek. Een traject bestaat uit meerdere bijeenkomsten, mogelijk op het strand, in zee en op kantoor. Ik kijk goed waar de echte hulpvraag ligt voordat we aan de slag gaan en zorgen we voor  transfer naar jouw bedrijf, organisatie of je sport. Elke investering in een programma betaalt zich dubbel en dwars terug.

OVER REMY

Met innovatieve perspectieven, dynamische methodes en enthousiasme inspireer ik echte transformaties. Mijn brede achtergrond in sales, field marketing, GGZ, zorg, en onderwijs geeft me unieke inzichten. Sinds 2010 werk ik als opgeleid trainer, team coach, trainingsacteur (tevens CRKBO-geregistreerd docent) en Head Surf Coach in Zandvoort. Hierbij heb ik mij gespecialiseerd in stressmanagement, drive & purpose, en grensoverschrijdend gedrag. Alles begint bij persoonlijk en vitaal leiderschap. Tijdens onze sessies gebruik ik provocatieve technieken, humor en scherpzinnigheid om je te motiveren.

AAN DE SLAG?

Neem direct contact op via de website of stel je vraag via info@mindboxing.nl. Laat ons weten van welke trainer-coach Mindboxing® jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Remy van Gestel Mindboxing trainer coach surf psycholoog
Trainer Coach Mindboxing opleiding