Paul de Bree

Geregistreerd trainer-coach Mindboxing®

Professionaliteit: Buurtsportcoach
Plaats: Kennemerland

Praktijk: Stichting SportSupport

Paul de Bree is een bekend gezicht in de regio. Zijn hele leven staat in het teken van sport en bewegen. Door verschillende partijen zoals sportverengingen, welzijnsorganisaties en bewoners samen te brengen, zorgt hij ervoor dat jong en oud, gezond van geest en lijf is en blijft.

TRAINER-COACH PAUL

Na een lange carrière als speler en later coach in de topsport (baseball) is de persoonlijke begeleiding van individuele sporters mij het beste bevallen. De aandacht voor sporters, die vaak ook direct resultaat oplevert, is mij op het lijf geschreven.

“De geest moet sterk zijn om fysiek te kunnen presteren” 

AMERIKA versus NEDERLAND

De coaches die mij het beste zijn bijgebleven hebben een grote impact gehad in mijn omgang met mensen. Met name de ‘Amerikaanse’ coaches die ik heb mogen meemaken weten dat de geest sterk moet zijn om fysiek beter te kunnen presteren.

In ons ‘nuchtere’ landje komt de mentale begeleiding van sporters langzamerhand op gang en dat werd tijd want we hebben nog veel in te halen. Interessant is de veranderende dynamiek in een team als er sprake is van mentale begeleiding van spelers. 

AAN DE SLAG?

Neem direct contact op via de website of stel je vraag via info@mindboxing.nl. Laat ons weten van welke trainer-coach Mindboxing® jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Paul de Bree Mindboxing trainer coach baseball honkbal buurtsport
Trainer Coach Mindboxing opleiding