Matthijs van der Gugten MSc, NSCA-CPT

Geregistreerd trainer-coach Mindboxing®

Professionaliteit: Personal Trainer & Leefstijl coach, docent
Plaats: Blaricum
Praktijk: Train2B

Mijn naam is Matthijs van der Gugten. Ik ben fitness- en bewegingsdeskundige en werk binnen mijn eigen onderneming Train2B als Personal Trainer en Leefstijl Coach met mensen aan hun gezondheids- en fitnessdoelstellingen. Zelf ben ik vooral ook gepassioneerd beweger (mountainbiking, trail running, fitnesstraining) en geef ik deeltijd les aan de Faculteit Bewegen, Sport en Voeding van de HvA.

Het is mijn missie om het gedrag van mensen omtrent beweging, voeding en mentaal welzijn positief te beïnvloeden zodat ze ervaren hoe het anders kan; ongeforceerd en effectief. Op deze manier wil ik een bijdrage leveren aan de gezondheid en het geluk van mensen. Het gaat hierbij niet alleen maar om méér bewegen en minder eten, maar vooral om slimmer bewegen, anders eten en hiervoor ruimte en energie te creëren in je hoofd. Doel: een fitter, gezonder en weerbaarder mens worden.

Tegen mensen die ik met raad en daad bijsta zeg ik vaak: “Je helpt jezelf pas écht wanneer je kiest voor een aanpak die niet alleen op de korte, maar vooral op de lange termijn effectief is. Daarom moet jij in je kracht worden aangesproken, als mens. Ik train niet iets, maar iemand. Zo kun jij jouw fitheid, gezondheid en optimisme inzetten als middel waarmee jij kan doen of bereiken wat jij wilt. Bevestig jezelf als iemand die je graag zou willen zijn.”

Binnen Train2B zet ik in op het toepassen van wetenschappelijk onderbouwde inzichten aangevuld tot een holistische aanpak. Hierbij kijken we samen naar de mate waarin jouw energiebatterijen Lichaamskracht, Gevoelskracht en Denkkracht leeglopen en hoe deze weer merkbaar opgeladen kunnen worden.

Doelen op het gebied van fitheid, gezondheid en optimisme nastreven vergt namelijk in meer of mindere mate verandering in gedrag. Het maakt niet uit of dit nu te maken heeft met jouw wens om bijvoorbeeld superfit te worden, af te slanken, als type 2 diabeet van je medicijnen af te komen, als senior kwaliteit van leven te behouden, stress te bestrijden of om te voorkomen dat je een burn-out krijgt of in een depressie belandt. Om ervoor te zorgen dat ook jij de energie hebt om die verandering te realiseren voor jezelf en daarmee de beste versie van jezelf te worden, focus ik mij op jouw bewustwording van je gezondheid, vitaliteit en optimisme. Wanneer je hier gericht actie op onderneemt, versterk jij jouw geluk en optimisme. Dit vormt de drijvende kracht achter jouw persoonlijke succes.                                                              

Train2B Fit, Healthy & Optimistic!

AAN DE SLAG?

Neem direct contact op via de website of stel je vraag via info@mindboxing.nl. Laat ons weten van welke trainer-coach Mindboxing® jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Jan Sleijfer
Trainer Coach Mindboxing opleiding