Mark van Dieren

Geregistreerd trainer-coach Mindboxing®

Professionaliteit: Adviseur / directeur / trainer-coach
Plaats: Amstelveen
Praktijk: React Advies & Training

Mark van Dieren (1970) is oprichter en directeur van React Advies & Training (2001). Hij is agressietrainer, agressiecoach, agressieregulatietrainer, ART-coach, opleider, adviseur, gastspreker. 

TRAINER-COACH MARK

Ruim tien jaar werkte Mark bij de politie als docent integrale beroepsvaardigheden (IBT) bij de Nationale politie en als landelijk examinator bij de Politieacademie. Ook werkte hij zeven jaar als docent in de forensische psychiatrie (TBS), in het gevangeniswezen (DJI) en diverse jaren in het onderwijs (basisonderwijs en Hbo). Sinds 1999 geeft hij specialistische training op gebied van agressieregulering, gevaarsbeheersing, crisiscommunicatie en conflictmanagement. 

EXPERT OP GEBIED VAN SOCIALE VEILIGHEID

Met React begeleidt Mark o.a. professionals en teams bij diverse vraagstukken op gebied van sociale veiligheid. Ook biedt hij train-de-trainers opleidingen aan op gebied van agressiehantering. 

“Inzicht in het ontstaan van conflicten en de wijze waarop deze te voorkomen zijn, levert een belangrijke bijdrage aan het welzijn van medewerkers!”

AAN DE SLAG?

Neem direct contact op via de website of stel je vraag via info@mindboxing.nl. Laat ons weten van welke trainer-coach Mindboxing® jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Mark van Dieren trainer coach Mindboxing
Trainer Coach Mindboxing opleiding