Marieke Le Duc-Bouwense

Geregistreerd trainer-coach Mindboxing®

Professionaliteit: Docent/oceaanroeier/coach
Plaats: Kortgene

Mijn naam Marieke le Duc-Bouwense, coach/ docent Omgangskunde in het MBO nadat ik 10 jaar ervaring heb opgedaan in de (Jeugd)hulpverlening als maatschappelijk werker/begeleider.

 In 2020 kreeg ik de kans om in te stappen in een team wat als eerste Nederlandse vrouwen de Atlantische oceaan over wilde gaan roeien. 5000km, van de Canarische eilanden naar het Caribisch gebied. Omdat ik maar een half jaar voorbereidingstijd had heb ik contact gezocht met een sportpsycholoog om te onderzoeken of ik op de juiste weg zat. Deze sportpsycholoog werkte met de driebatterijenmethode en werd ik gegrepen door de manier van coaching.

De driebatterijenmethode heeft mij geholpen om de periode die ik nog had de juiste focus te creëren waardoor ik samen met het team een topprestatie heb kunnen leveren; winner of the Female class in de Talisker Whisky Atlantic Challenge 2020. 5000km roeien in 43 dagen, 4 uur en 56 minuten.

Na het roeien van de Atlantische oceaan bleef de wens om meer te weten te komen van de driebatterijenmethode en heb ik de opleiding gevolgd.

 Ik kijk er naar uit om samen met jou te onderzoeken hoe je het gevecht met jezelf weet te winnen. Door bewust te zijn van wat je belemmerd en wat je energie geeft, kan je tot prachtige resultaten komen. Ik heb het gezien bij mijn studenten en heb het zelf mogen ervaren. Het werkt!

AAN DE SLAG?

Neem direct contact op via de website of stel je vraag via info@mindboxing.nl. Laat ons weten van welke trainer-coach Mindboxing® jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Jan Sleijfer
Geregistreerd trainer coach mindboxing