Jean Relou

Geregistreerd trainer-coach Mindboxing®

Professionaliteit: Sports/Physical Educator, and Performance Specialist
Plaats: Eindhoven

“Mensen zeggen de hele tijd tegen me, ‘Je hebt geen angst.’ Ik zeg hen, ‘Nee, dat is niet waar. Ik ben de hele tijd bang. Je moet angst hebben om moedig te zijn. Ik ben een moedig persoon omdat ik een bang persoon ben.” – Wayne Gretzky

Dit is in essence sportpsychologie, je zelf mentaal weerbaar maken voor het onbekende door gebruik te maken van de ervaringen die al hebt opgedaan. Mijn naam is Jean Relou. Werk al meer dan 20 jaar met atleten op nationaal en internationaal niveau.

Sport is niet alleen het kunnen uitvoeren van een vaardigheid, en het verbeteren van je cardiovasculaire gezondheid maar zeker ook zelfverzekerd zijn van je eigenwaarde.

Het leveren van een prestatie kan je leven op vele manieren beïnvloeden. Jou succes, zelfs wat je kunt verwachten van een training, is afhankelijk van veel verschillende factoren. Zowel mentale als fysieke factoren hebben invloed op jou prestaties, en samen kunnen we kijken waar we deze ervaring kunnen verbeteren.

Over de jaren heb ik gewerkt met beginnende atleten of reeds op internationaal niveau acteren. Dit om hun niveau naar een stapje hoger te tillen of bijvoorbeeld om de ervaringen die men ondervonden tijdens een langdurige blessure te kanaliseren.

AAN DE SLAG?

Neem direct contact op via de website of stel je vraag via info@mindboxing.nl. Laat ons weten van welke trainer-coach Mindboxing® jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Jan Sleijfer
Geregistreerd trainer coach mindboxing