Jan Sleijfer

Geregistreerd trainer-coach Mindboxing®

Professionaliteit: (sport)psycholoog, coach, therapeut natuurgeneeskunde
Plaats: Hoofddorp
Praktijk: NLsportpsycholoog

Drs. Jan Sleijfer is oprichter van Mindboxing® en NLsportpsycholoog®. Jan traint al ruim 25 jaar de fysieke en mentale fitheid van mensen:

    1. Op het werk: vitaliteit en duurzame inzetbaarheid 
    2. Privé: persoonlijke ontwikkeling en gezondheid
    3. In de topsport: optimaal presteren

1. OP HET WERK

Jan traint ruim 25 jaar medewerkers in hoog-risico beroepen als politie en justitie. Hier draait alles om presteren onder druk en mentale veerkracht. Denk aan beveiligers, interne bijstandsteams en leidinggevenden binnen gevangenissen adequaat leren optreden tijdens crises. Bijvoorbeeld verbale conflictsituaties, vechtpartijen, opstanden en gijzelingen. Maar ook in de zorg en het onderwijs werkt hij aan de mentale veerkracht van medewerkers. Dit doet hij met een 100-dagen programma gericht op duurzame inzetbaarheid van personeel volgens zijn Drie Batterijen® methode (inclusief App).

2. PRIVE

Naast psycholoog is Jan bevoegd natuurgeneeskundig therapeut Traditional Chinese Medicine. Erkend CAM therapeut en RBCZ® geregistreerd. Op zijn eigen wijze behandelt hij kinderen en volwassenen het beste uit zichzelf te halen. Hij ontwikkelde de succesvolle programma’s voor kinderen KeikoKidz® en volwassenen Mindboxing®. Ook doceerde hij jarenlang sportpsychologie en martial arts aan de Hogeschool van Amsterdam (International Sports Management and Business).

Enerzijds zijn nuchtere westerse wetenschappelijke kennis en anderzijds zijn oosterse wijsheid. Maken dat al zijn sessies, workshops en trainingen interactief, leuk, leerzaam en inspirerend zijn. Het beste uit twee werelden!

3. IN DE TOPSPORT

Na het succesvol afronden van de Academie Lichamelijke Opvoeding, studeerde hij cum laude af als sociaal psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is gediplomeerd KNVB oefenmeester voetbal, JBN erkend Judoleraar in de Zorg, bevoegd zweminstructeur, eerstegraads docent krijgskunst en geregistreerd als SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en Docent Sportpsychologie VSPN®.

Als sportpsycholoog begeleidt Jan topsporters op weg naar de olympische spelen. Eerst richting Londen (2012), Rio (2016) en nu richting Tokyo (uitgesteld 2021). Honderden talenten volgden zijn mentale trainingen, uit vele sporten als: turnen, hockey, honkbal, paardrijden, trampolinespringen, (synchroon) zwemmen, (kick) boksen, judo, karate, bmx fietscross, motocross, karten, tennis, basketball, volleybal, schaatsen, kunstrijden, voetbal en nog veel meer.

Jan heeft een duidelijke visie en uitgesproken mening, waarmee hij al jarenlang in de media verschijnt. Een rijtje voorbeelden:

AAN DE SLAG?

Neem direct contact op via de website of stel je vraag via info@mindboxing.nl. Laat ons weten van welke trainer-coach Mindboxing® jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Jan Sleijfer mindboxer
Geregistreerd trainer coach mindboxing