Erik Timmerman

Geregistreerd trainer-coach Mindboxing®

Professionaliteit: Trainer coach / sportdocent 
Plaats: Maartensdijk
Praktijk: EighT – Opleidingen, Trainingen & Coaching

Al jarenlang werk ik met veel plezier als sportdocent en personeelstrainer in de Forensische Psychiatrie. Daar train en begeleid ik dagelijks mijn patiënten, maar verzorg ik ook coaching en veiligheidstrainingen voor het
personeel. Begin 2009 heb ik EighT – Opleidingen, Trainingen & Coaching opgericht om daarmee ook externe workshops en langdurige trainingen te kunnen geven.

TRAINER-COACH ERIK

Voor diverse bedrijven, scholen en instellingen ontwikkelde ik een uniek trainingsprogramma, helemaal toegespitst op de wensen en specifieke doelstellingen van de opdrachtgever. Vaak krijg ik van opdrachtgevers te horen dat de aangeleerde vaardigheden direct toepasbaar bleken te zijn op de werkvloer en dat is precies de bedoeling.

MAATWERK 

Wat EighT typeert is dat we doelgerichte hulp op maat bieden. Het leren kennen van de organisatie en medewerkers is een belangrijk onderdeel van de kennismaking, daarna gaan we met een positief kritische blik en
praktijkgericht aan het werk. Ik hoop snel met u kennis te maken!

“´Mindboxing is een geweldige toevoeging aan mijn huidige aanbod en zeer passend bij de werkwijze waar EighT voor staat´”

AAN DE SLAG?

Neem direct contact op via de website of stel je vraag via info@mindboxing.nl. Laat ons weten van welke trainer-coach Mindboxing® jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Erik Timmerman trainer coach Mindboxing
Geregistreerd trainer coach mindboxing