Andrea Reijersen van Buuren

Geregistreerd trainer-coach Mindboxing®

Professionaliteit: Gedragscoach onderwijs
Plaats: De Bilt
Praktijk: Schoolgeluk

Ik ben Andrea Reijersen van Buuren, gedragscoach en trainer in het basisonderwijs. Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in gedrag: Hoe word je als mens veerkrachtig en hoe ontwikkel je een sterke en positieve mindset? Wat is er voor nodig om je werk met passie en bevlogenheid te kunnen uitoefenen? Deze kennis pas ik nu veelvuldig toe binnen mijn werk als trainer en coach.

TRAINER-COACH ANDREA

Om tot een optimale prestatie te komen, moet alles mentaal kloppen. Geen een gesprek dat ik in mijn praktijk voer is hetzelfde. Soms is het net anders naar een situatie kijken datgene wat je meer rust biedt, of soms kan je leren om een betere coach voor jezelf te zijn. Wat jij nodig hebt en waarin jij nog kunt verbeteren ga ik graag samen met jou onderzoeken.

BINNEN & BUITEN HET ONDERWIJS 

Ik wil jou helpen om obstakels te overwinnen in je persoonlijke en professionele leven. Ik coach hierbij niet enkel leerkrachten, maar ook mensen uit andere beroepsgroepen. Mijn coaching begint altijd met jou. Wie ben je? Waar word je gelukkig van? Waar liggen jouw krachtgebieden? Wat zijn jouw uitdagingen? Waar liggen jouw knelpunten?

“We gaan onderzoeken wat jouw energie slurpers en jouw energie gevers zijn en hoe jij weer goed kunt opladen”

AAN DE SLAG?

Neem direct contact op via de website of stel je vraag via info@mindboxing.nl. Laat ons weten van welke trainer-coach Mindboxing® jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Anfrea Reijersen van Buuren trainer coach Mindboxing
Geregistreerd trainer coach mindboxing