Ad Vos

Geregistreerd trainer-coach Mindboxing®

Professionaliteit: Sportpsycholoog
Plaats: Middelburg
Praktijk: Ad Vos Sportpsychologie

Mijn naam is Ad Vos, prestatie- en sportpsycholoog. Partner van NL sportpsycholoog® sinds 2016 en geregistreerd als SPORTPSYCHOLOOG VSPN®. Ik ben gespecialiseerd in sporten als voetbal en korfbal. Maar daarnaast heb ik een ruime ervaring met conflictmanagement in het bedrijfsleven. Hierbij maak ik gebruik van betrouwbare testen, die grotendeels in eigen beheer zijn (mede-)ontwikkeld. 

SPORTPSYCHOLOOG AD VOS

Mijn missie is het verbeteren van de (sport) prestaties van sporters, coaches, trainers, studenten en (sport) teams door: (1) Het in kaart brengen van de hulpvraag middels een intakegesprek en indien nodig het opstellen van een (sport) psychologisch (team) profiel. (2) Op basis van de conclusies uit het intakegesprek/profiel werken aan prestatieverbetering, door bijvoorbeeld de reductie van faalangst, met de volgende technieken interventies: doelen stellen, ontspannen, verbeelden, gedachtetraining/ emotiemanagement en het richten van de aandacht (concentratie).

STOPPEN MET SPORT OF DOORGAAN?

Stoppen met sport ligt gevoelig. Toch is het een vaak voorkomende worsteling bij sporters. In het gesprek met sporters vraag ik als sportpsycholoog standaard wat sporters voor hun sport over hebben. Het is belangrijk om goed na te denken over wat je belangrijk vindt in jouw leven en hoe jouw carrière als sporter daarin past. Bijvoorbeeld ook het nadenken over een plan B. Hoe vervelend het ook is, maar wat ga je doen als je afscheid moeten nemen van de topsport? Voortijdig gedwongen door een blessure, op basis van leeftijd of wanneer de passie is verdwenen. Ik schreef hier een blog over, die de moeite waard is om te lezen.

AAN DE SLAG?

Neem direct contact op via de website of stel je vraag via info@mindboxing.nl. Laat ons weten van welke trainer-coach Mindboxing® jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Ad Vos mindboxing
Geregistreerd trainer coach mindboxing