Otto Schildknegt

Geregistreerd trainer-coach Mindboxing®

Professionaliteit: Eigenaar / directeur 
Plaats: Amstelveen
Praktijk: FuturoWerkt

Ik ben als adviseur jeugd en veiligheid in de aanpak jongerenoverlast sinds 2000 actief in verschillende gemeenten als interim projectleider. Van preventie tot bestuurlijke handhaving.

TRAINER-COACH OTTO

Een integrale aanpak realiseren en brainstormen over strategische bestuurlijke vraagstukken is mijn expertise. In een aantal gemeenten heb ik het Bestuurlijk Interventie Team ontwikkeld en geimplementeerd. Daarnaast heb ik verschillende projecten ontwikkeld en uitgevoerd op het gebied van jeugd en veiligheid, zoals; het Rebound concept, intensief casemanagement, Nieuwe Kans en het Jongeren Service Punt. 

BEDENKER, ONTWIKKELAAR & AANJAGER

Van het ontwikkelen, vormgeven en uitvoeren van nieuwe projecten en leeromgevingen krijg ik de meeste energie. De rol van bedenker, ontwikkelaar en aanjager past mij het best. Mijn visie is dat repressie gecombineerd moet worden met kansen en sociale ondersteuning.

“Soft als het kan, hard als het moet. Niet langer langs elkaar, maar met elkaar!”

AAN DE SLAG?

Neem direct contact op via de website of stel je vraag via info@mindboxing.nl. Laat ons weten van welke trainer-coach Mindboxing® jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Otto Schildknegt trainer coach Mindboxing
Trainer Coach Mindboxing opleiding