Wendy Post

Geregistreerd trainer-coach Mindboxing®

Professionaliteit: Sportpsycholoog
Plaats: Leiden
Praktijk: Wendy Post Sportpsychologie & Prestatiecoaching

Mijn naam is Wendy Post, prestatie- en sportpsycholoog. Na stage te hebben gelopen bij NL sportpsycholoog ben ik inmiddels officieel partner. Naast Zuid Holland houd ik ook praktijk in Utrecht.

SPORTPSYCHOLOOG WENDY

Gedurende de middelbare school groeide mijn interesse in sportpsychologie. Zo heb ik destijds verschillende topsporters en coaches geïnterviewd. Aansluitend mijn profielwerkstuk voor het VWO geschreven over mentale begeleiding. Toen ik in 2014 eindelijk mocht beginnen met mijn bachelor Psychologie in Leiden heb ik verschillende cursussen en keuzevakken gevolgd over sportpsychologie. Door het organiseren van een congres kwam ik voor het eerst in contact met NL sportpsycholoog.

JEUGDOPLEIDING BVO SPARTA

Na de minor Sport- en Prestatiepsychologie aan de VU in Amsterdam te hebben gevolgd wist ik het zeker: hier wilde ik echt mee verder! Vervolgens startte ik in 2017 de master Sport- en Prestatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Gedurende mijn stage bij NL sportpsycholoog paste ik de Drie Batterijen Methode® toe bij een lichting uit de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Daarnaast heb ik de premaster Bestuur- en Organisatiewetenschappen aan Universiteit Utrecht gevolgd.

MENTALE TRAINING IS BELANGRIJK

Zelf ben ik van kleins af aan al een fanatieke korfballer. Daardoor kwam ik er als speelster achter hoe belangrijk het mentale aspect in sport is. Door andere sporten te beoefenen of nauw te volgen ben ik er steeds sterker van overtuigd geraakt dat uit het mentale vlak nog veel winst te behalen valt. Daarnaast denk ik dat het effect van tactische, technische en fysieke training groter is, als iemand ook voldoende mentaal traint.

SPORTERS MET EEN BEPERKING

Als sportpsycholoog ga ik aan de slag met sporters, met én zonder fysieke beperking. Iedereen die stappen willen maken in wie ze zijn en wat ze doen. Door mijn daadkrachtige werkwijze, gecombineerd met enthousiasme en zorgzaamheid, hoop ik sporters te kunnen helpen om het beste uit zichzelf te halen!

AAN DE SLAG?

Neem direct contact op via de website of stel je vraag via info@mindboxing.nl. Laat ons weten van welke trainer-coach Mindboxing® jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Wendy Post mindboxer
Geregistreerd trainer coach mindboxing