Doris Zandvliet

Geregistreerd trainer-coach Mindboxing®

Professionaliteit: Sportpsycholoog
Plaats: Maassluis
Praktijk: Base One Sportpsychologie

Mijn naam is Doris Zandvliet en ik ben prestatie- en sportpsycholoog. Met ontzettend veel passie werk ik met mensen aan het behalen van een optimale prestatie. Mijn doel is om mensen beter te leren presteren, met meer plezier.

TRAINER-COACH DORIS

Om tot een optimale prestatie te komen, moet alles mentaal kloppen. Geen een gesprek dat ik in mijn praktijk voer is hetzelfde. Soms is het net anders naar een situatie kijken datgene wat je meer rust biedt, of soms kan je leren om een betere coach voor jezelf te zijn. Wat jij nodig hebt en waarin jij nog kunt verbeteren ga ik graag samen met jou onderzoeken.

VEEL ERVARING

Zelf heb ik veel ervaring opgedaan als judoka, tegenwoordig tennis ik graag. Door een chronische knieblessure heb ik inmiddels ook veel ervaring met revalidatieprocessen en de mentale uitdagingen die daarbij komen kijken. Tevens heb ik mede dankzij mijn werk bij Sparta Rotterdam veel met voetballers gewerkt en heb hierin spelers, coaches en ouders mentaal kunnen coachen.

“GEEN EEN GESPREK DAT IK IN MIJN PRAKTIJK VOER IS HETZELFDE”

AAN DE SLAG?

Neem direct contact op via de website of stel je vraag via info@mindboxing.nl. Laat ons weten van welke trainer-coach Mindboxing® jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Doris Zandvliet mindboxing